Besök klinik i Malmö som behandlar med Botox på ett tryggt sätt med goda resultat

13 augusti 2021
Cecilia Olsson

Botox (eller Botoulinumtoxin som det egentligen heter) är något som de allra flesta känner till som ett läkemedel vilket används för att minska rynkor och fina linjer i ansiktet. Det är dock som sagt ett läkemedel och används även rent medicinskt för att minska aktivitet i muskler. Till exempel så kan man behandla medicinska tillstånd såsom migrän, spasticitet, hyperhidros (överdriven svettning) och bruxism (tandgnissling). 

Botox i kosmetiskt syfte

Rynkor uppstår mer eller mindre med åldern. Sådant som kan påverka ökad uppkomst av rynkor är till exempel rökning och överdrivet solande. Det finns dock inga garantier att man slipper rynkor bara för att man undviker dessa saker, eftersom man dagligen spänner ansiktets muskler och därmed skapar veck i hudlagren som med tiden blir permanenta.

Med Botox så kan man få dessa muskler att slappna vilket med tiden minskar rynkorna och huden blir slätare igen. En behandling med Botox håller i ungefär 3-6 månader, det beror på levnadssätt och förutsättningar hos individen. Det är vanligt att man till en början gör ett antal behandlingar i tätare följd, cirka var tredje till var fjärde månad, för att sedan gå ner till två behandlingar per år. Det gör att man alltid kan se så rynkfri ut som man önskar. Är man intresserad av att göra en behandling med Botox i Malmö så kan man vända sig till Clinic N.VY.

En klinik som satsar på hållbar skönhet

Clinic N.VY behandlar med Botox i kosmetiskt syfte men även vid medicinska tillstånd såsom migrän, bruxism och hyperhidros. Oavsett om det handlar om att behandla rynkor eller medicinska besvär så utförs alltid injiceringen av legitimerad sjukvårdspersonal. Deras koncept handlar om kundfokus, långsiktighet och behandlingsmetoder som skapar naturliga, hållbara resultat. Eftersom varje behandling och individ har olika förutsättningar så är detta viktiga komponenter för att resultatet ska kunna bli så lyckat som möjligt.

 

Fler nyheter