Den speciella kärleken

04 maj 2020
patrick_pettersson

Det sägs att lycklig kärlek är den otvivelaktigt vackraste känslan som man någonsin kan få uppleva som människa. Att älska någon och dessutom bli älskad av samma person är nästan en euforiskt tillstånd över tid som fyller en med värme, lojalitet och emotionell berusning men som också naturligtvis gör dig väldigt sårbar. En obeskrivlig intoxikation som kan göra oss fullständigt blinda. En del människor har turen att träffa sitt livs kärlek redan som unga och håller sedan ihop resten av livet. Medan andra ägnar hela livet med att söka efter den speciella personen att dela sitt liv med och som förhoppningsvis kommer göra en hel.

 

Alla hittar inte rätt direkt 

De flesta av oss behöver dock göra flera försök med flera olika partner innan vi till slut hittar rätt i kärleken. Det är en snårig djungel och man brukar säga att man ska kyssa många grodor innan man hittar sin prins eller prinsessa. Här är de goda nyheterna: kärlek behöver inte vara en tävling. Det tar den tid det tar och när det väl händer kommer det vara värt väntan. Men att väntan är ensam, frustrerande och kan kännas alldeles hopplös är fullkomligt förståeligt, inte minst för den som har råkat ut för att ha blivit lämnad. 

 

Både tidsfördriv och sexuell njutning 

För många människor spelar sex en liten eller stor roll i kärleken. För en del människor har den ingen relevans för kärleken överhuvudtaget. Hur man föredrar sitt sexliv och sina sexuella preferenser kan man bara avgöra själv. En del föredrar att använda leksaker till exempel. Både i sexuella relationer med andra eller på egen hand. Lovebuddy.se har sexleksaker för båda ändamålen. Om inte annat så kan en sexleksak vara ett angenämt tidsfördriv i tid av pandemi när vi spenderar mycket tid för oss själva i våra hem.

Fler nyheter