Fem skäl till att skaffa en Stetsonkeps!

09 maj 2022
jonas_olsson

advertorial

Kepsen är inte bara ett plagg man sätter bak och fram när man åker skateboard. Det finns kepsar för alla tillfällen – för nytta och för nöje. Framför allt finns det Stetsonkepsar. Vem har inte hört talas om Stetson? Varenda cowboy med självaktning hade hatt från Stetson. Men visste du att de även tillverkar kepsar – av samma höga kvalitet? Här är fem goda skäl till varför Stetsonkepsar är bra att ha:

  • Det är kallt! Kepsen är inte bara ett solplagg. Med ett par eleganta öronmuffar att fälla ner över kalla öron, eller varför inte en Stetsonkeps i ull, räddar man öronen från att falla av när man plötsligt överraskas av riktig vinterkyla. 
  • Det är varmt! När du har tagit av dig kläderna och ändå riskerar överhettning kan en Stetsonkeps hindra solstinget. Kasta upp kepsen på huvudet så är saken biff. 

 

stetson keps

 

Stetsonkepsen räddar dig vid olika tillfällen

  • Det är pinsamt! Ännu ett lite hemligt besök i vuxenaffären runt hörnet. Även om du verkligen gillar din arbetskamrat så är det kanske inte henne du vill träffa på när du kikar runt bland sexdockor och massagestavar. Sätt på dig kepsen och gå inkognito. 
  • Det är stilrent! Kan man köra pickup utan att ha en Stetson truckerkeps med nät baktill? Nope, den ska sitta där precis som de lite för hängiga jeansen och linnet som du gjort genom att slita av armarna på en riktigt skitig t-shirt. 
  • Räddaren i nöden! Äntligen har du fått arbetsintervjun du drömt om. En kort promenad och allt är klart, om inte en magsjuk mås släpper sig rakt ner i kalufsen. Det enda som kan rädda dig är en snygg Stetsonkeps och hoppet om att måsladdningen håller sig kvar därunder.

Det var fem goda skäl till en Stetsonkeps. Kika in här och titta på vilken keps som passar dig: https://high5shop.se/collections/stetson

Fler nyheter