Ge huden en vitamincocktail med NCTF 135HA

30 april 2022
lily_hansen

advertorial

Vill du verkligen boosta din hud så att den får fukt och lyster, är ett tips att satsa på en filler som NCTF 135HA. Det är en riktig vitamincocktail med hela 53 aktiva ingredienser och den innehåller också hyaluronsyra. Behandlingen stimulerar cellförnyelse, kollagen och fibroblaster, bindvävsceller, och huden ser yngre ut. 

För den som är lite äldre är detta en perfekt behandling mot fina linjer och som boostar hud som har ålderstecken. NCTF 135 är mycket populär produkt, och NCTF 135HA innebär en ytterligare förbättring för äldre hud, som behöver mer hyaluronsyra. Hyn får bättre textur och elasticitet, och dessutom motverkas pigmentfläckar. 

Anti-ageing med kvalitetsprodukter

Produkten ingår i ett sortiment från Fillmed, som är experter inom anti-ageing och estetisk medicin och har varit verksamma sedan 1978. De utvecklar kosmetiska och estetiska behandlingar med aktiva ingredienser som är rena och högpresterande. Det är mycket viktigt att vårda sin hud och att välja kvalitetsprodukter.

Många är måna om att se yngre ut, men konsumenterna är kräsna och vill ha produkter som verkligen håller sina löften. En produkt som NCTF 135HA ger den rätta, önskade effekten och reducerar oönskade linjer och pigmentfläckar, så att resultatet blir en tydligt föryngrad hy. 

 

NCTF 135HA

 

Utbildning och praktiska kunskaper

För dig som redan har en skönhetssalong där du ger fillers, är NCTF 135HA ett exempel på en produkt som dina patienter kommer att ha mycket glädje av. Det finns också kurser om att ge fillers, där en lärare som är sjuksköterska går igenom teorin och där man också praktiskt övar med en modell.

Utbildningen fokuserar på teknik och säkerhet, och den är inte baserad på någon speciell produktserie, utan du lär dig att arbeta med olika märken. Du kommer att ha stor nytta framöver av att gå en sådan kurs. Det kan ge dig ett större självförtroende och en mycket positiv utveckling i ditt yrke.

Fler nyheter