Gör ditt bröstlyft i Stockholm

28 april 2022
lily_hansen

editorial

Har brösten inte längre den form de en gång hade? Vilken skillnad det kan bli, från att man är gravid och får helt otroliga bröst, till att man slutar ammar och det blir två taxöron kvar. För att inte tala om hur långt ner brösten har kommit. 

Brösten är viktiga för många kvinnor. Allt för många mår dåligt av att brösten inte har den form de en gång hade. Det gör att man gömmer sig mer och inte vågar visa upp den kropp man faktiskt har. För den som vill, är det dock möjligt att göra ett bröstlyft. Du kan ta bort överflödig hud så att brösten kommer upp och ser spänstigare ut igen. 

Man kan behöva göra detta av olika anledningar. Det kan vara på grund av stor viktnedgång, pubertet, graviditet och även då amning. Oavsett orsak, finns det väldigt bra hjälp att få med det. För en del räcker det att göra ett bröstlyft i Stockholm, medan andra även vill lägga in implantat.

 

bröstlyft stockholm

 

Tryggt på kliniken

Är du orolig över hur det kommer gå? Det behöver du inte vara. Detta är något som planeras väldigt noga och du har dessutom duktig personal omkring dig. För din trygghets skull får du även stanna där det första dygnet. Många upplever smärta och ömhet den första veckan efter man har gjort bröstlyftet. Man ska även vara försiktig, så man kan bli sjukskriven efter operationen. 

På konsultationen går ni igenom vad du vill ha för resultat och hur mycket du vill ändra med brösten. Många ändrar även på vårtgården och kan placera den högre upp. Känslan i brösten kan dock komma att påverkas efter att man genomgått en sådan operation. Det finns även råd kring vilket BMI man bör ha om man ska genomgå denna operation. Ett för högt BMI kan leda till tråkiga komplikationer. 

Fler nyheter